Relansare economică. Rareș Bogdan, sunat de Gigi Becali: Îmi vine să plâng
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Rareș Bogdan, europarlamentar și vicepreședinte PNL, a explicat măsurile pe care le are în vedere Guvernul Orban pentru relansarea economică a României. 

Rareș Bogdan a explicat în direct la România TV ce face concret PNL pentru relansarea României, dar a vorbit și despre cum îi va ține statul pe români în țară. 

”Unul dintre cele mai triste momente din ultimii doi ani, pentru mine, a fost acela în care am văzut românii plecând în străinătate, riscându-și sănătatea, în condiții extrem de grele, apoi am văzut numărul mare de îmbolnăviri de lângă abatoarele din Germania și am spus așa că dacă politicienii României, indiferent de culoare politică, vor reuși să oprească acest exod în următorii 10 ani, înseamnă că România are o șansă de a renaște, prin investiții, prin fonduri, programe curajoase, fonduri dedicate. Gigi Becali este vecinul meu și m-a sunat și îmi zice: ”Rareș, îmi vine să plâng. Faceți ceva, să vadă toată lumea care ține la țara asta”, a declarat Rareș Bogdan. 

Întrebat ce face PNL concret, Rareș Bogdan a răspuns: 

”Păi face pentru că aduce bani europeni, are un proiect de investiții extraordinar, face spitale regionale și reale, asumate, face autostrăzi. Vom reuși. Până una alta va trebui să ajutăm oamenii din sectorul privat”, a mai declarat Rareș Bogdan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel