Relaxare măsuri. Când vor avea loc show-uri INCENDIARE de stand-up comedy
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
actorie
actorie
Show-urile de stand-up comedy vor fi reluate, începând din data de 5 iunie, cu un maraton susţinut de 20 de artişti pe cea mai mare scenă dedicată acestui tip de spectacole din centrul Capitalei. 

Printre cei care vor urca pe scena în aer liber de pe Splaiul Unirii 225 (în incinta Hop Garden) se numără Cosmin Nedelcu (Micutzu), Bordea, George Tănase, Radu Bucălae, George Adrian Mane Voicu, Elena Voineag, Teodora Nedelcu, informează un comunicat.

'N-am mai stat departe de scenă atât de mult de când am avut accidentul pe Valea Oltului. Câteodată ne mai prinde bine şi nouă câte o pauză, dar de data asta a fost prea de tot. Vestea cu privire la noile măsuri de relaxare a venit ca o mare surpriză pentru toţi artiştii. Nu ne aşteptam să se dea drumul atât de repede la show-urile în aer liber. Încerc să-mi temperez entuziasmul şi sper ca oamenii din public să fie şi ei cumpătaţi şi înţelegători când vine vorba de respectarea normelor de siguranţă', a declarat Cosmin Nedelcu (Micutzu).

Artiştii promit show-uri incendiare, glume scrise cu trudă şi porţii sănătoase de umor

'Începem pe 5-7 iunie cu trei seri de maraton în care comedianţii vor avea ocazia să-şi reintre în mână după trei luni de pauză. Dacă totul decurge bine, încet - încet, vom umple toate zilele săptămânii cu show-uri de stand-up, improvizaţie, open mic şi alte show-uri de divertisment pe care le aveam în mod normal în club', a declarat Cătălin Creţu, impresar artistic.

El spune că apreciază măsura adoptată de Guvern, dar aşteaptă 'detalii suplimentare cu privire la normele de organizare a spectacolelor în aer liber, pentru că încă există nelămuriri'.

'Dacă avem o terasă, care are şi o scenă pe care urcă un artist, funcţionăm după normele adresate activităţilor de alimentaţie publică în spaţii deschise sau după cele referitoare la adunările publice? E o întrebare care planează în jurul acestui subiect şi care sperăm să primească răspuns cât mai curând', a precizat Cătălin Creţu, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel