Remarcă TĂIOASĂ despre Andreea Esca. A fost dur TAXATĂ
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Andreea Esca e dur taxată în spațiul online după ce ar fi fost la o petrecere pe litoral care n-ar fi respectat normele. 

Conform poliției, care a deschis o anchetă, vorbim de o petrecere de lansare a unui hotel de lux de pe litoralul românesc, la care au participat aproximativ 300 de persoane. Petrecerea a fost declarată și acceptată a fi un eveniment cultural la care ar fi fost permisă prezența a până la 500 de persoane. În actualul context epidemiologic, au apărut imagini în spațiul public și cu Andreea Esta, care se susțin a fi de la acea petrecere. 

Printre cele mai dure remarci la adresa prezentatoarei TV, s-a numărat: ”De ce nu e bine pentru Andreea Esca că s-a dus la petrecerea respectivă? Are o vârstă la care nu e indicat să se expună la COVID...”.  

Știm că persoanele cu comorbidități și cele vârstnice sunt mai vulnerabile în fața virusului, iar mesajul din remarca de mai sus vine s-o taxeze pe Andreea Esca, care prezintă știrile din anii `90. Mesajul e unul clar ironic, care taxează comportamentul vedetei, care, dacă se dovedește a fi adevărat, ar fi în dezacord cu imaginea publică creată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel