Remus Borza a revenit la DC News! Interviul ZILEI - VIDEO
Autor: Scutaru Cristina pe 22 ian, 23:40 | Interviuri DCNews
Exclusiv

Remus Borza / Foto AGERPRES

Deputatul Remus Borza a revenit, joi, 23 ianuarie 2020, la DC News, pentru a analiza subiectele momentelui din politică.

Remus Borza vine la DC News, joi, 23 ianuarie 2020, unde va realiza analiza acestei săptămâni. Toate evenimentele importante de pe scena politică vor fi dezbătute într-un interviu cu renumitul deputat.

Emisiunea va fi difuzată atât pe canalul de YouTube DC News, cât și pe contul de Facebook DCNews, joi, începând cu ora 11.00.

Remus Borza s-a înscris în PNL. De această acțiune a luat act și plenul Parlamentului luni, 20 ianuarie 2020.

Amintim că, la finalul anului 2019, potrivit unei decizii a premierului, publicată în Monitorul Oficial, lui Remus Borza i s-a acordat calitatea de consilier onorific al prim-ministrului, iar activitatea acestuia este neremunerată.

Remus Borza a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității din București, promoția 1995, iar în 1996 a obținut definitivatul. În 2002, a înființat societatea de avocați "Borza și Asociații". În această etapă a carierei, și-a dorit să devină printre cei mai buni cinci avocați specializați în drept penal și a reușit.

Din decembrie 2016 a devenit deputat de Brașov. Politica a venit ca un pas firesc în viața sa. "Am așteptat suficient ca să am experiența și maturitatea necesară pentru a face acest pas important. Îmi doresc să fac carieră în politică și îmi doresc să ridic societatea românească pe parcursul acestei cariere. Vreau, așa cum am spus mereu, să redăm România românilor!", spunea Remus Borza.

Te-ar putea interesa și ....
Interviuri DCNews Vezi toate articolele
Crossuri parteneri