Remus Pricopie (SNSPA) o apără pe Monica Anisie: A îndrăznit să fie ministru, să spună NU
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Remus Pricopie consideră că Monica Anisie se află sub un atac ilegitim. Rectorul SNSPA i-a dedicat o postare ministrului Educației. 

”Ministrul ANISIE „a îndrăznit” să fie ministru, să spună NU solicitărilor care nu aveau legătură cu școala, să devoaleze acest cerc vicios al deciziilor ilegitime și să încerce să găsească soluții pentru viitor.

Binele şcolii româneşti poate fi identificat numai dacă se acționează legal, onest, transparent şi nu prin atacuri (inclusiv prin interpuşi, plantați în MEC pe funcții de conducere) la adresa ministrului Educației sau a unor instituții din subordinea MEC.

Prin urmare, cred că nu numai eu, ci toți cei care vor ca MEC să lucreze pentru școala românească - și nu pentru o mână de politicieni imorali - trebuie să sprijine pozițiile oficiale ale instituțiilor statului, atunci când există argumente solide și transparente, cu speranța că abuzul şi excesul de putere, exercitate cu precădere de câțiva foşti miniştri ai educației, azi membri ai Parlamentului României, vor înceta.” a scris Remus Pricopie pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel