Restaurantele rămân închise, cine este VINOVAT. Dancă: Decizia n-a fost politică
Autor: Roxana Neagu pe 12 iun, 15:31 | Guvern

Ionel Dancă a făcut mai multe declarații despre pericolul COVID-19. El spune că am fost într-un război, dar faza critică a trecut. 

”Gândiți-vă că am fost, poate românii nu conștientizează, dar, împreună, am trecut printr-un război” a spus Ionel Dancă, la Digi24. ”România a fost confruntată cu un virus cu o putere nemaivăzută, necunoscută” a subliniat comunicatorul Guvernului. El spune că Guvernul a fost ”onest” și ”împreună am reușit să depășim faza critică a acestui război”. 

Cu toate că faza critică a fost depășită, după cum afirmă, spre nemulțumirea proprietarilor de restaurante, acestea rămân închise. Ionel Dancă a afirmat, anterior, că, deși se lua în calcul să fie deschise după 15 iunie, decizia nu a fost una politică, ci specialiștii au luat această decizie, în baza datelor pe care le avem în țara noastră până acum. 

Amintim că este a doua zi când avem peste 200 de cazuri noi de COVID-19. În același timp, spunea ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, astăzi, că avem peste 4.000 de cazuri active în România. 

Te-ar putea interesa și ....
Guvern Vezi toate articolele
Crossuri parteneri