Restricţii de deplasare în weekend şi pe timp de noapte în restul săptămânii vor fi impuse în Turcia, de mâine
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Turcia
Turcia
Turcia va impune restricţii noi restricții pentru a limita răspândirea noului coronavirus. 

Turcia va impune restricţii de deplasare în weekenduri şi pe timp de noapte în restul zilelor săptămânii, pentru a lupta contra răspândirii coronavirusului, a anunţat luni preşedintele Recep Tayyip Erdogan, după ce numărul de cazuri noi de infectare şi de decese a atins niveluri record în ultimele săptămâni, transmite Reuters, scrie Agerpres. 

Cetăţenii nu vor avea permisiunea să iasă din case între orele 21.00-05.00 în cursul săptămânii şi nici în weekend de vineri, ora 21.00, şi până luni, ora 05.00, a afirmat Erdogan. Unele sectoare, precum lanţul de aprovizionare şi producţie, vor fi exceptate de la aceste măsuri, care vor intra în vigoare de marţi, a precizat el.

Record de decese



Ministerul Sănătăţii a raportat luni, pentru a opta zi consecutiv, un bilanţ record de decese asociate COVID-19 în precedentele 24 de ore, 188. Numărul cazurilor noi de infectare cu coronavirus, inclusiv al celor asimptomatice, a ajuns şi el la un record de 31.219.

Timp de patru luni, Turcia a anunţat numai cazurile simptomatice, însă începând de miercuri a raportat toate cazurile. Bilanţul deceselor de la începutul epidemiei în martie este de 13.746.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel