Rețeaua Kaufland se extinde în nordul Republicii Moldova
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Veste bună pentru locuitorii din nordul Republicii Moldova. Kaufland a deschis cel de-al treilea magazin din ţară.  

Rețeaua Kaufland continuă investițiile în Republica Moldova. Aceștia au construit al treilea magazin din țară, la Bălți.

Cristina Aramă, PR manager Kaufland Moldova a declarat: „Ne bucurăm să anunțăm deschiderea noului magazin în orașul Bălți. Am investit mult timp și muncă pentru a aduce oamenilor din nordul țării servicii de calitate. Proiecte de comunitate și cel mai important produse proaspete la cel mai bun raport calitate preț. ”

Nou magazin este situat pe strada Decebal, 130A şi a fost construit conform ultimelor tendinţe în materie de design, astfel încât clienţii să poată face cumpărăturile simplu şi rapid. Magazinul e dotat cu un automat pentru reciclarea recipientelor din plastic, sticlă și aluminiu în schimbul cărora clienţii primesc vouchere de reducere. În parcare este și o stație de încărcare pentru automobilele electrice. 

Magazinul dispune de mai multe zone, printre care cea de legume-fructe, brutărie, zona cu alimente de bază, cea cu produse nealimentare, dar şi o vitrină cu servire asistată. Aici activează peste 100 de angajaţi, potrivit Publika.md.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel