Rețetă ciorbă de miel, pe gustul tuturor: gustoasă și sănătoasă
Autor: Rodica Mitu pe 30 apr, 18:22 | Retete

Ciorba de miel nu trebuie să lipsească de pe masă de Paști.

Ingrediente

 un kg carne de miel, cu os o ceapă un morcov o conservă roșii în bulion 6 linguri orez sucul a două lămâi 3 linguri ulei 3 căței de usturoi leuștean sare

Mod de preparare

Carnea spălată și porționată se călește în ulei cu usturoiul tăiat feliuțe. Se pun doi litri de apă la fiert și se adaugă carnea și sare. Se lasă 30 de minute la fiert și se ia spuma.

Apoi, se pun legumele tocate și se lasă la fiert 15 minute la foc mare. Se adaugă și orezul și se mai lasă 30 de minute la fiert.

Se trage oală de pe foc și se acrește cu sucul strecurat de lămâie. Se presară leușteanul tocat și se acoperă cu capac, notează retetepractice.ro. Se lasă așa timp de zece minute.

Retete Vezi toate articolele
Crossuri parteneri