Rețetă senzațională cu multe legume, coaste de porc și sos de ciuperci
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Rețete
Rețete
Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, a explicat cum se pregătește o rețetă cu coaste de porc și un sos de ciuperci delicios.

Ingrediente

cartofi

sfeclă

morcovi

ardei capia

ardei iute

roșii cherry

porumb

ceapă

usturoi

ciuperci

coaste de porc

sare 

piper

ulei de măsline

salvie

rozmarin

Pentru sos:

ciuperci

parmezan

pesmet

Mod de preparare

Coastele de porc se asezonează cu sare, piper și se prepară la cuptor, la temperatură medie, până se rumenesc. Din câteva ciuperci tocate mărunt și amestecate cu pesmet și parmezan, se prepară o pastă, care se așază ulterior peste coaste cu câteva minute înainte de a stinge focul.

Între timp, puteți să vă ocupați de legume. Sfecla roșie, morcovii și cartofii se vor fierbe, separat, în apă cu sare. Cartofii, însă, după ce sunt fierți se trag la tigaie în puțin unt cu puțin ulei de măsline, un cățel de usturoi și rozmarin, pentru a se aromatiza. Ciupercile se prepară pe grătar, iar ceapa, usturoiul, porumbul și roșiile cherry se prepară la cuptor, pentru câteva minute, la temperatură mare, potrivit a1.ro. Ardeii capia și ardeii iuți se trag la tigaie cu puțin ulei cu un cățel de usturoi.

Coastele de porc gratinate cu ciuperci și parmezan se vor servi alături de legume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel