RETRAGEREA PNL. Cozmin Gușă arată adevărata bătălie pentru scorul de la parlamentare. Strategii explozive
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Consultantul politic Cozmin Gușă arată mutările partidelor înainte de alegerile parlamentare. Care sunt strategiile pentru viitorul Parlament și, mai ales, pentru viitorul Guvern. 

Consultantul politic Cozmin Gușă subliniază, pe Facebook, că suntem în ultima săptămână de campanie electorală ”aproape inutilă”, în care nu s-au dezbătut marile greșeli ale actualei guvernări, cum nici nu au fost prezentate soluții politico-administrative ce ar putea bloca ceea ce el numește ”derapajul național” din 2021. Consultantul consideră că partidele se preocupă strict de scorul care ar putea să le rezolve problemele interne, care țin de ”prezervarea scaunelor liderilor lor”. El notează că este ”o bătălie subterană cumplită” între ”sistemele oculte ce susțin PNL și USR PLUS”. 

Cozmin Gușă a lansat și o ipoteză cu privire la scorurile partidelor. El susține că dacă PSD va reuși un scor de peste 30%, ”vor putea trece mai ușor peste șocul intern al perspectivei opoziției pe termen nedefinit, șoc ce va fi dublat în mod cert de hemoragia de aleși pesediști din decembrie ce vor îngroșa efectivele parlamentare ale puteri”. El susține că adevărata bătălie pentru locurile în Guvern e între PNL și USR - PLUS, care au o relație ”antagonică”. 

Retragerea liderilor PNL 

”Pentru ca să-i fie ușurată misiunea lui LuCOVID de a elimina miniștri liberali, s-a pus la punct în aceste zile un mecanism mediatic de denigrare a nedoriților, ce va scoate la iveală unele probleme ce-i vor face incompatibili cu postura de viitori miniștri pe cei pomeniți. Pluseriștii “plusează” la rândul lor și rostogolesc detalii infamante despre titularii actuali ai ministerelor pe care și le doresc, iar acestea vor deveni vizibile în următoarele zile. Altfel, în mod normal pe vremea asta ar fi trebuit să ne pregătim cu toții să celebrăm Sfântul Andrei și Ziua Națională, o s-o facem probabil doar în mod discret cu familia sau puțini prieteni deoarece, sub pretextul pandemiei, ne-au fost refuzate aceste sărbătoriri de către cei ce sapă de zor la dezintegrarea noastră statală. Iar exponenții acestora sunt exact cei despre care v-am zis azi cum se pregătesc să guverneze, și care sunt ținuți împreună exact de acest deziderat antinațional! P.S. Priviți altfel acum vă rog, AUTOIZOLAREA ÎN MASĂ a miniștrilor lui LuCOVID!” a punctat Cozmin Gușă, sugerând că reprezentanții PNL se feresc să intre într-o ciocnire cu atacurile USR PLUS, alegând astfel să se retragă dintr-o bătălie decisivă pentru scorul la alegerile parlamentare 2020. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel