Revocare Vlad Voiculescu. Sondaj DCNews, semnal către Florin Cîțu: 89% vor demiterea ministrului Sănătății
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Un procent ferm îi este adresat direct lui Florin Cîțu, premierul României. 

DCNews a realizat un sondaj cu întrebarea ”Trebuie să-l demită Florin Cîțu pe Vlad Voiculescu?”. 89,6% dintre cei care au votat au răspuns ”DA”, adică 8147 de persoane, iar 10,4% au răspuns ”NU”, respectiv 943 de persoane. 

În aceste momente, se desfășoară ședința de coaliție în urma scandalului continuu generat de ministrul Sănătății, ședință la care însuși Vlad Voiculescu nu participă.

Înainte, a avut loc o ședință PNL la care se pare că nu au fost discuții ”furtunoase” pe subiectul ”Vlad Voiculescu”. Decizia se pare că e lăsată partidului ce-l susține, USR - PLUS, partid al cărui lider, Dan Barna, a spus despre ministrul Sănătății că e un manager foarte bun. 

PNL, pas în spate în cazul Voiculescu? ”Dacă cei de la USR PLUS vor considera că este cazul...”

Dan Barna: Vlad, un manager foarte bun. Îl susținem fără niciun fel de ezitare

Toate aceste decizii politice par să nu țină cont de opinia publică, în schimb, care reiese și din sondajul DCNews, unde procentul e de neconstestat. Aproape 90%, peste 8.000 de oameni îi transmit un semnal foarte ferm lui Florin Cîțu, care se află în fața momentului să ia o decizie fermă, în calitatea sa de premier al României. 

1. foto DCNew... (sondaj-dcnews-citu-vlad-voiculescu_75470500.jpg)

Conform Constituției, ”Funcţia de membru al Guvernului încetează în urma demisiei, a revocării, a pierderii drepturilor electorale, a stării de incompatibilitate, a decesului, precum şi în alte cazuri prevăzute de lege.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel