REVOLTĂ la BACALAUREAT 2020. Consultări pe Facebook, în timpul examenului. "Mă ajutați?" / "Băi fraților, cum ați intrat cu TELEFONUL"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Un cititor DC NEWS ne-a semnalat o problemă în timpul probei de matematică a examenului de Bacalaureat 2020. Se pare că elevii s-au consultat pe rețelele de socializare, chiar în timpul probei. 

Este revoltă în rândul elevilor după examenul BACALAUREAT 2020 la proba obligatorie a profilului. Asta pentru că în timpul examenului, pe rețelele de socializare au apărut mai multe poze cu subiectele și mai multe discuţii care par a fi între elevi care îşi cer ajutorul în timpul examenului de Bacalaureat.

Problema semnalată de un cititor DC NEWS

Această problemă ne-a fost semnalată de un cititor, care ne-a trimis și câteva fotografii. Astfel, așa cum se observă și din fotografiile de mai jos, mai multe persoane, care par a fi elevi, au postat subiectul și au cerut ajutorul pentru rezolvarea exercițiilor, pe mai multe grupuri dedicate profilului. 

"Mă ajutați și pe mine cu rezolvările, vă rog?", a scris un internaut pe un grup de Facebook. Comentariile la postare nu au întârziat să apară și dacă unii au trimis rezolvări, alții s-au revoltat. "Băi fraților, cum ați intrat cu telefoane?", a comentat un alt internaut.

Intrarea în examen cu telefonul mobil sau cu orice alt dispozitiv este strict interzisă. 

"Nu e normal. Eu am învățat, am pierdut foarte multe nopți și alții copiază pentru că îi lasă comisia. De ce îi lasă cu telefoanele?", ne-a scris cititorul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel