Revoltat că nu e lăsat să cerşească, a sărit cu toporul la angajaţii unei terase
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Foto: Ludvig Hedenborg - Pexels
Foto: Ludvig Hedenborg - Pexels
Revoltat că nu i-a fost permis să cerşească la o terasă, un bărbat a ameninţat cu toporul barmanul şi administratorul.

Un bărbat în vârstă de 34 ani s-a ales cu dosar penal după ce a intrat pe terasa unui bar din Galaţi şi început să ameninţe cu un topor barmanul şi administratorului societăţii. Bărbatul a fost imobilizat de agenţii societăţii de pază şi predat jandarmilor.

În jurul orei 12:30, echipajul de jandarmerie aflat în misiune de menţinere a ordinii publice pe raza Secţiei 3 Poliţie Galaţi a fost direcţionat de către Dispeceratul unităţii de poliţie la o terasă din Micro 18, unde o persoană se manifesta agresiv.

La faţa locului, jandarmii au identificat un bărbat în vârstă de 34 ani, reţinut de către agenţii societăţii de pază. Din verificările efectuate, jandarmii au stabilit că bărbatul a intrat pe terasa barului şi a început să cerşească bani clienţilor. Întrucât barmanul şi administratorul nu i-au permis să agaseze clienţii, bărbatul a scos din geacă un topor şi a început să îi înjure şi să îi ameninţe cu moartea. Speriat, barmanul a apăsat butonul de panică, iar agenţii firmei de pază au reţinut agresorul, până la sosirea forţelor de ordine.

Bărbatul a fost preluat de către jandarmi şi condus la sediul secţiei de poliţie unde i-au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de "port fără drept de obiecte periculoase", "tulburarea ordinii şi liniştii publice" şi "ameninţare". De asemenea, jandarmii i-au aplicat şi sancţiunea contravenţională de 1.000 lei pentru provocare de scandal şi proferarea de injurii, informează Inspectoratul de Jandarmi Judeţean "Dunărea de Jos" Galaţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel