REVOLTĂTOR: O fată de 13 ani și o tânără însărcinată, obligate să se prostitueze
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
O copilă de 13 ani și o tânără însărcinată, în vârstă de 20 ani, au fost obligate de un proxenet să se prostitueze în Bistrița.

O copilă de doar 13 ani și o tânără însărcinată, în vârstă de 20 de ani, au fost obligate de un proxenet să se prostitueze, informează Mediafax. Cele două erau scoase forțat pe șoseaua de centură a orașului Bistrița.

Metoda Lover Boy face ravagii

Fata de 13 ani ar fi fost racolată anul trecut prin metoda „lover boy”. Potrivit DIICOT, un bărbat  ar fi cazat–o și dus-o, timp de 3 luni, pe șoseaua de centură a municipiului Bistrița. Acolo copila era obligată să întrețină relații sexuale cu diferiți bărbați, contra cost. Toți banii erau luați de proxenet. Potrivit procurorilor, fata fugise înainte dintr-un centru pentru protecția copilului.

Și asta nu e tot, bărbatul în vârstă de 36 de ani, ar fi obligat și o tânără însărcinată să practice prostituția, în aceeași zonă. Inculpatul consuma adesea droguri, iar în 2019 fusese prins de polițiști cu o cantitate mare de canabis în amestec cu substanțe psihoactive. 

Proxenetul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de trafic de minori, proxenetism, act sexual cu un minor și deținere de droguri de risc pentru consum propriu. El urmează să fie prezentat în fața instanței Tribunalului Bistrița-Năsăud cu propunere de arestare preventivă și riscă ani greu de pușcărie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel