Revolut a lansat operațiunile bancare în România. Produse și servicii financiare noi în viitorul apropiat
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Revolut a lansat operațiunile bancare în România. Produse și servicii financiare noi în viitorul apropiat  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Revolut a lansat operațiunile bancare în România. Produse și servicii financiare noi în viitorul apropiat / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Revolut a lansat operațiuni bancare în România. Clienții vor beneficia de mai multe servicii.

Revolut a lansat operațiunile bancare în România. Clienții care aleg să folosească Revolut Bank se vor bucura de protecție pentru depozite în baza Schemei Europene de Garantare a Depozitelor, precum și de o serie de servicii adiționale.

Utilizatorii din România au posibilitatea să opteze pentru transferul la Revolut Bank, proces care durează câteva minute, ca să beneficieze de servicii adiționale prin intermediul aplicației.

„Revolut este fintech-ul cu cea mai rapidă creștere din Europa și acest lucru se datorează faptului că ne-am prioritizat întotdeauna clienții. Un rol important îl are de asemenea și designul de produs, faptul că nu percepem taxe și comisioane ascunse și construim constant produse financiare inovatoare. Lansarea operațiunilor bancare în România va aduce un nivel ridicat de siguranță și încredere clienților noștri și ne va permite să adăugăm o suită de produse și servicii noi în viitorul apropiat”, a declarat Virgilijus Mirkės, Chief Executive Officer la Revolut Bank.

Anul trecut, Revolut a lansat operațiunile bancare în Polonia și Lituanie, iar în momentul de față oferă servicii de creditare competitive în ambele țări. Licențele bancare specializate permit oferirea de servicii bancare limitate prin intermediul aplicației împreună cu o matrice de servicii și produse financiare, precizează BizBrașov.

VEZI ȘI Revolut introduce noi comisioane de retragere de numerar începând din 23 aprilie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel