Revolut introduce noi comisioane de retragere de numerar începând din 23 aprilie
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Revolut introduce noi comisioane de retragere de numerar începând din 23 aprilie  /  Sursă foto: Pixbay
Revolut introduce noi comisioane de retragere de numerar începând din 23 aprilie / Sursă foto: Pixbay
Începând cu luna aprilie, românii care au carduri Revolut vor plăti comisioane de retragere.

Românii care au carduri Revolut vor plăti comisioane de retragere de numerar începând din aprilie, conform unei notificări trimise de instituția financiară. Pot renunța gratuit la serviciile Revolut, dacă nu vor să accepte comisioanele.

Posesorii de carduri Revolut cu planul Standard aveau până acum o limită de 800 RON la retragerile lunare gratuite de la bancomat, iar în cazul în care depășeau acest plafon trebuiau să plătească un comision de 2%. Începând cu 23 aprilie, va fi instituită și o limită lunară de cinci retrageri de la banconat, dincolo de limita de 800 ROM, peste care se plătea oricum comision.

Astfel, persoanele care doresc să facă șase extrageri, vor fi nevoite să plătească comision. Fiecare dintre aceste limite va fi aplicată independent. Clientul va trebui să plătească acel comision imediat ce atinge una dintre ele, chiar dacă nu a atins-o și pe cealaltă. În plus, la comisionul de 2% se va adăuga și un comision minim de 5 RON. Clientul va trebui să plătească suma mai mare dintre % RON și 2% din retragere.

Politica referitoare la transferurile internaționale de bani va suferi modificări, acestea vizând doar transferurile în țările care nu fac parte din SEPA SEPA (care include țările UE/SEE, Regatul Unit, Elveția) sau transferurile în altă monedă decât euro, care sunt puțin relevate pentru majoritatea clienților.

“Până în prezent, termenii noștri confirmau că acei clienți care beneficiază de planul Standard trebuie să plătească suma de 4,99 GBP sau echivalentul acesteia în moneda locală pentru livrarea standard a unui card Revolut și suma de 19,99 EUR sau echivalentul acesteia în moneda locală pentru livrarea expres. Taxa de livrare ar putea fi mai mare, în funcție de destinația la care ne-ai solicitat să îți expediem cardul”, a declarat fintech-ul britanic, potrivit BizBrașov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel