Rezultat prezidențiale 2019. Județul în care PSD a luat aproape 55%. Liderul tună și fulgeră!
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Un lider PSD tună și fulgeră după ce PSD a luat la el în județ aproape 55% în acest al doilea tur al prezidențialelor. 

În Giurgiu, PSD a obținut 54,75% din voturi. Pentru Klaus Iohannis au votat 45,24%, potrivit datelor publicate de Autoritatea Electorală Permanentă în urma numărării voturilor din peste 99% din secţiile de votare din judeţ.

În urma numărării voturilor valabil exprimate din 244 din cele 245 de secţii de votare în judeţul Giurgiu, s-a constatat că 66.636 de alegători din judeţul Giurgiu au votat pentru Viorica Dăncilă şi 55.065 de alegători, pentru Klaus Iohannis.

Dintre cei 221.062 de alegători înregistraţi s-au prezentat la vot 123.590, adică 55,90%. Pe listele electorale permanente au votat 99.757 alegători, iar pe listele suplimentare - 21.827, conform Agerpres. Un număr de 2.006 alegători au votat cu urna specială.

Bădălău a luat foc! 

Niculae Bădălău, lider PSD Giurgiu a răbufnit, la Antena 3, unde a afirmat: 

”Nu am avut un concept clar la nivel național de strategie, și în opinia mea luare unor decizii greșite luate la nivel național a dus la rezultate defectuoase. Vinovat e staff-ul de campanie și conducerea partidului, nu are sens să ne mai ascunsem. Avem capacitatea să ne pregătim pentru locale pentru a deveni din nou primul partid. Eu am câștigat la Giurgiu, dar nu pe o strategie națională, ci pe una județeană. Trebuie să știm ce vrem să facem, că de doi-trei ani tot peticim lucrurile, asta ne-a costat mult, trebuie să luăm decizii radicale”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel