Urmărește emisiunea live
Rita Ora și David Guetta, concert caritabil în memoria lui Avicii
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
David Guetta și Rita Ora au susținut un concert caritabil în memoria DJ-ului Avicii.

DJ-ul francez David Guetta şi cântăreaţa britanică Rita Ora s-au numărat printre artiştii care au susţinut joi la Stockholm un concert caritabil în memoria DJ-ului suedez Avicii, care s-a sinucis în aprilie 2018, potrivit Reuters, citează Agerpres.

Avicii, pe numele său real Tim Bergling, a fost găsit decedat în Oman în aprilie 2018, la vârsta de 28 de ani. Familia artistului a declarat la acel moment că Avicii era un perfecţionist, care nu reuşea să facă faţă stresului şi "nu a mai putut continua".

Unde se vor duce banii obținuți

Încasările obţinute în urma concertului din Stockholm, la care au mai participat cântăreţul, compozitorul şi producătorul american Aloe Blacc, cântăreţul american Adam Lambert, DJ-ul belgian Dimitri Vegas, precum şi un ansamblu instrumental, vor fi donate în beneficiul unor organizaţii din domeniul sănătăţii mintale.

"Suntem recunoscători că prietenii săi, artişti şi muzicieni cu care a colaborat pe parcursul carierei au venit la Stockholm pentru a ne ajuta să organizăm acest concert-tribut", a precizat tatăl lui Avicii, Klas Bergling.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel