”Ritual de împerechere”. INCREDIBIL ce se întâmplă în pandemie! Cluburile "de fiţe", pline. Val Vâlcu: Aceasta e problema
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Club
Club
Val Vâlcu a comentat imaginile cu sute de tineri care se înghesuie pe terasele şi în cluburile de fiţe de pe litoral, în special din Mamaia, ignorând toate restricţiile şi comportându-se de parcă coronavirusul nu ar avea voie să intre acolo. 

Val Vâlcu apreciază că tocmai preţurile piperate ale biletelor de intrare şi ale băuturilor consumate acolo îi atrag pe oameni acolo, din dorinţa de a epata, de a arăta cât de bogaţi sunt, de a se făli pe reţelele sociale cu bonurile de consumaţie de zeci de mii de lei. 

"În ceea ce priveşte cluburile. Ştiţi care este problema, de ce este aglomeraţie în aceste localuri? Din cauza preţului. Preţul biletului de intrare. Este prea mare, nu este prea mic. De ce? Care este funcţia socială a acestor discoteci, a acestor îngrămădeli de oameni? E una ritualică. Există ritualul de împerechere, vedem şi la animale: dansul nupţial la păsările flamingo, raţele sălbatice şi aşa mai departe. Şi mai este vorba de etalare: acei oameni, clasa de loisir, trebuie să-şi etaleze tatuajele, muşchii, cerceii, bogăţia. 

Dacă ar fi zece lei intrarea nu ar fi nimeni în acea discotecă. Pentru că nu ar avea ce să mai etaleze cu acel bilet la preţ derizoriu", a comentat Val Vâlcu în direct la România TV.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel