Rivalitate Ronaldo - Messi, singurii ce au obţinut de cinci ori Balonul de Aur
Autor: Mircea F. Cristian pe 13 aug, 19:18 | Fotbal

Cristiano Ronaldo a făcut o paralelă între el şi Messi, aducându-i laude principalului său competitor la trofee.

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a făcut o paralelă între el şi cealaltă mare vedetă a fotbalului, Lionel Messi, pe care l-a lăudat, amintind însă că el a câştigat de mai multe ori Liga Campionilor decât jucătorul Barcelonei, scrie site-ul eurosport.fr.

Pentru serviciul de streaming video DAZN, Cristiano Ronaldo a evocat din nou rivalitatea istorică dintre el şi Messi, singurii fotbalişti ce au obţinut de cinci ori Balonul de Aur.

Atacantul lui Juventus a vorbit fără ocolişuri despre această rivalitate: "Diferenţa dintre noi este că eu am am jucat la echipe diferite şi am şi câştigat Liga Campionilor cu echipe diferite."

Golgheterul all-time al naţionalei Portugaliei a câştigat de cinci ori Liga Campionilor, o dată cu Manchester United şi de patru ori cu Real Madrid. Argentinianul a triumfat de patru ori în această competiţie, doar cu Barca.

Ronaldo, laude pentru Messi

 

Ronaldo s-a lăudat de asemenea că a fost "şase ani la rând" golgheterul Ligii Campionilor. În sezonul 2014-2015, el a împărţit această postură cu Messi şi Neymar (2014-2015).

Odată efectuată această paralelă, Ronaldo nu a ratat ocazia de a-l lăuda pe marele său rival, cu care a fost mereu comparat.

"Messi este un jucător excelent de care lumea îşi va aminti nu doar pentru victoriile sale la Balonul de aur, dar şi fiindcă a progresat - la fel ca mine - an de an", a spus lusitanul.

"Sincer, de mulţi ani eu n-am mai văzut asemenea rivalitate între cei mai buni doi jucători. Sunt atâţia jucători pe care-i respect, ce rămân în top trei, patru sau cinci ani. Zece ani însă nu s-a mai întâmplat niciodată", a adăugat el.

Citește și: Ronaldo, mai tare ca Messi: Bani grei din postările pe Instragram

 

Abonează-te la notificari
Te-ar putea interesa și...
Fotbal Vezi toate articolele
Crossuri parteneri