Robert Cazanciuc, 9 întrebări pentru PNL la întâlnirea de la Vila Lac
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Senatorul PSD Robert Cazanciuc a adresat liderilor PNL un set de întrebări „de avut în vedere la reuniunea de la Vila Lac”.

„Știm care este singura preocupare a PNL: să organizeze degrabă alegeri, până nu pierde prea mult din procente. Și pierde vertiginos. PNL și Președintele său speră că, astfel, vor scăpa de filtrul partidelor parlamentare care dețin majoritatea în Parlament, lucru care îi împiedică să acapareze România. Pandemia le-a încurcat, însă, socotelile în mod serios", se precizează într-o postare de pe Facebook a PSD.

Robert Cazanciuc a adresat câteva întrebări:

„1. În afară de a vă văita ca niște bocitoare, la nesfârșit, de moștenirea PSD, aveți de gând să faceți ceva pentru țară?

2. În afară de a vă plimba prin țări străine sub pretextul grijii față de românii care muncesc acolo, aveți de gând să salvați locurile de muncă din țară?

3. În afară de a lua decizii haotice și tardive pentru învățământul românesc, aveți de gând să dați o șansă generațiilor aflate la vârsta școlarizării pentru un viitor conform aspirațiilor și să le măriți, potrivit legii, alocațiile?

4. În afară de a vă afișa public, în plină pandemie, la inaugurări de muzee în imobile de patrimoniu salvate de guvernul PSD, aveți de gând să acordați culturii românești un minim sprijin financiar?

5. În afară de actele normative prost concepute, care încalcă Legea Fundamentală a statului, aveți de gând să emiteți hotărâri necesare, argumentate economic și social?

6. În afară de a face paradă cu măști și viziere de protecție, aveți de gând să explicați românilor cum s-au făcut achizițiile pentru sistemul sanitar pe perioada stării de urgență?

7. În afară de a vă bate cu pumnul în piept că sprijiniți economia, ați vrea să porniți măcar un program guvernamental de susținere a agenților economici îngenunchiați de pandemie?

8. În afară de a prezenta cifre care nu au nicio relevanță pentru gestionarea pandemiei, aveți de gând să lăsați bolnavii cronici să aibă acces la sistemul sanitar și să plătiți cadrelor medicale sporurile promise?

9. În afară de cele de mai sus, ați putea să admiteți că sunteți incapabili să guvernați și să lăsați locul altora care au dovedit că pot?"

Președintele Klaus Iohannis va avea o întrevedere cu liderii Partidului Național Liberal, marți, de la ora 17.00, la Vila Lac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel