Robert Koeman, dus la SPITAL de URGENȚĂ. Starea antrenorului Olandei
Autor: Neagoe Narcis-Florentin pe 04 mai, 11:53 | Fotbal

Foto: Agerpres

Antrenorul naționalei Olandei, Robert Koeman, a fost dus de urgență la spital în Amsterdam, pentru o operație pe cord.

Antrenorul naționalei Olandei, Robert Koeman, a fost dus de urgență la spital în Amsterdam, pentru o operație pe cord, conform The Sun. Fostul jucător de la FC Barcelona a primit un implant de stent, după ce vena coronară apărea ca fiind blocată, în urma unei radiografii.

Soția lui Koeman, Bertina, și agentul său, Rob Jansen, au confirmat că olandezul de 57 de ani este în condiție stabilă. Fostul fotbalist a ieșit cu bicicleta, după care a acuzat o durere în piept, iar mai apoi a fost dus de ambulanță la Spitalul UMC din Amsterdam.

El s-ar fi întors acasă luni și nu există dovezi că problemele lui Koeman ar fi fost legate de coronavirus.

Cariera fabuloasă a olandezului

 

Robert Koeman a câștigat opt ligi, două cupe europene și Euro 1988 ca jucător. Până acum două luni, olandezul pregătea echipa națională pentru Euro 2020 care ar fi avut loc în această vară, însă criza Covid-19 a amânat cu un an turneul final.

Toate meciurile internaționale au fost anulate de atunci, iar ligile din Europa încă așteaptă semnalul de reluare a competiției. Sezonul de fotbal din Eredivise a fost anulat la finalul lunii aprilie, urmat de campionatul francez Ligue 1.

Te-ar putea interesa și ....
Fotbal Vezi toate articolele
Crossuri parteneri