Robert Negoiţă, candidatul Pro România la Primăria Capitalei? Răspunsul lui Victor Ponta
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Victor Ciutacu l-a întrebat pe Victor Ponta dacă edilul Sectorului 3 va fi candidatul Pro România la Primăria Capitalei.

"Mi-aş dori, dar nu cred. Eu cred că ar fi un candidat bun. Şi fără să se alăture Pro România ar fi un candidat bun. Din ce am vorbit eu cu Robert, nu cred că va candida în acest an la Primăria Capitalei. Cred că va candida la Sectorul 3. Pe de altă parte, Robert Negoiţă - cu care am o relaţie foarte bună - l-am propus în 2012 când toată lumea spunea că nu poate fi bătut Liviu Negoiţă, e un primar foarte bun", a răspuns Victor Ponta.

Reamintim că Robert Negoiţă a anunţat că nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale de anul acesta. "După aproape 20 de ani de când am început aventura politică, dedicându-mi toate energiile și priceperea unui partid de a cărei ideologie m-am simțit întotdeauna cel mai apropiat, a venit astăzi momentul să închei acest capitol. Anunț public, astăzi, că nu voi mai candida din partea PSD la alegerile locale din această toamnă", a fost anunţul lui Negoiţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel