Roman a explodat în direct: Sunt șocat. Plângere la ANCOM și MAI
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Florin Roman
Florin Roman
Deputatul PNL Florin Roman a explodat în direct, în urma campaniei din mediul online care îndeamnă oamenii să renunțe la masca de protecție. 

Florin Roman a răbufnit în direct după ce a văzut campania care îndeamnă oamenii să renunțe la mască și care circulă de zile bune în mediul online. Acesta a anunțat că mâine va face demersuri către ANCOM și Ministerul Afacerilor Interne. 

"Este pentru prima dată când văd aceste imagini la dumneavoastră în emisiune și recunosc că sunt șocat. Deci dacă imaginile astea circulă pe internet și nu sunt blocate de către ANCOM, în baza prevederilor stabilite de starea de alertă, înseamnă că dvs. aveți tot dreptul să vă puneți întrebări dacă statul român funcționează. Mâine o să fac demersuri oficiale, pentru că e prima dată când am văzut acest filmuleț.

Mâine o să fac demersuri oficiale în scris către ANCOM și către Ministerul de Interne. O să vă rog eventual să-mi spuneți și mie unde găsesc porcăria asta ca să nu caut foarte mult după ea. E îngrozitor și e foarte clar că e o campanie bine regizată de către cei care probabil sunt supărați în în România, pandemia a fost gestionată foarte bine față de ceea ce s-a întâmplat în alte țări", a declarat Florin Roman, în direct la B1 TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel