Roman acuză PSD de Fake News: ”Banii pentru Prima Casă, în Buget.” Declarația lui Cîțu
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Florin Roman, liderul deputaților PNL, a arătat într-o postare de miercuri că multe dintre informațiile lansate de PSD în spațiul public sunt false, în special cea legată de programul ”Prima Casă”.

”PSD devine primul partid romanesc care își lipește eticheta fake news, invadând in fiecare zi, spațiul public cu informații false. Ultima minciuna gogonata lansată de PSD in presa și in on-line, chiar de pe pagina oficiala a partidului este ca "PNL taie "Prima Casa", argumentația fiind construită pe răstălmăcirea unor declarații ale ministrului de finanțe” a scris liberalul pe pagina sa de Facebook.

”Nu e nici prima, nici ultima de acest gen. PSD s-a specializat in transmiterea unor informații care s-au dovedit a fi mincinoase: ca se taie salarii și pensii, ca nu se majorează pensii și alocații, ca nu se plătesc creșterile pentru profesori, ca creste obligatoriu vârsta de pensionare, etc.

Toate aceste știri s-au dovedit a fi false, iar PNL va creste și pensii și alocații, sustenabil, nu înghițite de inflație. După ce au dat foc finantelor țării, cei de la PSD continua sa se scufunde in minciuna. Deși, minciuna i-a dus la pierderea ultimelor alegeri, europarlamentare și prezidențiale. Banii pentru finanțarea programului "Prima casa" sunt prinși in buget, programul va fi derulat, însă de el vor beneficia doar cei care îndeplinesc condițiile legale, nu și "băieții deștepți" cu puternice interese în zona imobiliară PNL este in război deschis cu PSD, dar și cu "băieții deștepți" ai PSD abonați la conducta banului public”, a explicat Florin Roman.

Citește și declarația ministrului Cîțu: Adio, PRIMA CASĂ 2020! Cîțu spune că nu mai e nevoie

Ce se întâmplă cu Prima Casă. Profesorul Florin Dobre (ASE), despre efectele desfiinţării programului


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel