Român, terorizat de un urs. I-a distrus deja 20 de stupi, iar acum e atras de celelalte animale
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Român, terorizat de un urs. I-a distrus deja 20 de stupi, iar acum e atras de celelalte animale  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Român, terorizat de un urs. I-a distrus deja 20 de stupi, iar acum e atras de celelalte animale / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Un bărbat este terorizat de un urs. Animalul i-a distrus deja 20 de stupi, iar acum a început să vâneze animalele din gospodărie.

Un bărbat din localitatea Jimbor, județul Brașov, a rămas fără stupină, după ce un urs a intrat în curte și i-a distrus toate cele 20 de familii de albine.

Omul e disperat, pentru că sălbăticiunea e atrasă acum de animalele din gospodărie. Vine aproape în fiecare seară la grajdurile aflate pe deal, în vecinătatea pădurii, unde sunt animale domestice, dar și lame si căprioare.

A reclamat cele întâmplate la administratorul fondului de vânătoare și a cerut despăgubiri, dar procedura e greoaie. Între timp, a împrejmuit locul cu gard de sârmă și a dus la grajduri câini de pază, să dea alarma când vine animalul, precizează BizBrașov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel