Român, victorie în instanță. A scăpat de CARANTINĂ
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
Un maramureșean a scăpat de carantină după ce a dat în judecată autoritățile. 

Un maramureșean a reușit să scape de carantină după ce a dat în judecată autoritățile, iar instanța i-a dat câștig de cauză. Bărbatul din Baia Mare a scăpat de carantină înainte de a se termina termenul de 14 zile.

Bărbatul, introdus în carantină instituționalizată pe data de 13 iunie, a reclamat în instanță DSP Maramureș și coordonatorii Centrului Județean de Coordonare și Conducere a intervenției în Maramureș.

Acesta ar fi venit din străinătate și medicii prezenți în Punctul de Trecere al Frontierei au dispus izolarea sa. O zi mai târziu, el a fost căutat la domiciliu de poliție pentru a vedea dacă respectă izolarea. Nu a fost găsit la domiciliu ci la câțiva kilometri de acesta. A fost dispusă carantinarea lui la Baia Mare. Maramureșeanul a acționat în instanță toate instituțiile implicate în gestionarea prevenirii răspândirii virusului SARS–CoV–2. El a venit din Germania în România, citează vasiledale.ro

Judecătoria Baia Mare i-a dat câştig de cauză şi a cerut ”eliberarea” lui

”Dispune încetarea de îndată a măsurii carantinării instituţionalizate instituite împotriva reclamantului (...) şi, în consecinţă, punerea acestuia în stare de libertate. Fără cheltuieli de judecată. Executorie”, se arată în minuta instanţei, cirează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel