Româncă depistată cu COVID-19 în Creta. Răzvan Pascu, propunere de ultim moment: În atenția Raed Arafat, Nelu Tătaru, Marcel Vela
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
O româncă a fost confirmată cu noul Coronavirus în Creta. Românca ajunsese în vacanță în urmă cu două zile. Va sta în carantină, însă, timp de 15 zile. Răzvan Pascu publică un apel de ultim moment. 

”Idee pentru autoritățile române.

În atenția: Raed Arafat, Nelu Tătaru, Marcel Vela

O turistă din România care a ajuns cu un charter în insula Creta din Grecia a fost diagnosticată azi pozitiv cu Covid. Turista călătorea împreună cu soțul, care a ieşit negativ.

Cred că un exercițiu foarte util pentru Statul Român ar fi ca toți turiştii care se vor întoarce cu acel charter peste o săptămână să fie testați la întoarcerea în România, pe aeroport. La cererea autorităților, tour-operatorul poate furniza lista de pasageri, ca să nu se "rătăcească" vreun test/turist.

Astfel, vom avea o imagine foarte clară asupra posibilității de infectare şi transmiterii virusului în avion (sau nu).

Ştiu că rezultatul de pe un singur avion de pasageri nu poate avea neapărat valoare statistică la nivel de țară, dar cred că ar fi important pentru liniştirea (sau nu) a opiniei publice cu privire la zborurile cu avionul.” a scris Răzvan Pascu, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel