Urmărește emisiunea live
Româncă din "Cartierul Roşu" din Amsterdam, băgată în comă de un client. "Am călcat-o în picioare"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursă foto: http://www.travelandleisure.com/
Sursă foto: http://www.travelandleisure.com/
O tânără româncă din "Cartierul Roşu", din Amsterdam, a fost bătută crunt de un client, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire. 

Totul a început într-o seară în care Kees, un bărbat de 25 de ani din Amsterdam, a băut și fumat în oraș alături de un prieten. Ajunși în Cartierul Roșu, unde prostituatele sunt la dispoziția oricui, Simona și o prietenă de-ale ei de origine germană, Elaheh, i-au ademenit pe cei doi în apartamentul lor.

Băiatul de 25 de ani a plătit inițial 200 de euro pentru el și 100 pentru prietenul lui, apoi a mai plătit și cu cardul alți 650 de euro. După 15 minute petrecute într-una dintre camere, Simona și clientul ei pleacă la domiciliul tinerei, situat pe Oudezijds Achterburgwal, scrie spynews.ro

După doar o oră, Kees a sunat la 112, anunțând că a bătut până aproape de moarte o prostituată. Înainte însă, tânărul și-a anunțat un prieten să cheme ajutoare, pentru că faptele lui îl vor costa amarnic.

„Am fost păcălit, sună la Poliție. Aproape că am omorât pe cineva, viața mea s-a terminat!”, a fost mesajul, însă prietenul a cerut mai multe detalii, pentru a ști ce să le spună oamenilor legii. Kees a răspuns: „Am călcat-o în picioare pe curvă”.

Din data de 1 martie, de când s-a întâmplat tragedia, Simona nu s-a mai trezit, ba chiar starea ei se agravează pe zi ce trece. medicii se așteaptă ca femeia să moară în orice clipă din cauza rănilor grave suferite.

Simona era din Brăila și era căsătorită cu un bărbat din România care știa ce anume face tânăra în Olanda. Se pare că ea i-a trimis un mesaj soțului ei că respectivul tânăr i-a mai dat încă 300 de euro și, văzându-l cu dare de mână, a încercat să-l țină cât mai mult în compania ei, pentru a putea lua mai mulți bani de la el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel