Româncă DISPĂRUTĂ în Italia, găsită după două luni de căutări disperate. A trăit un adevărat COȘMAR
Autor: Doinița Manic pe 09 oct, 19:04 | Diaspora

Foto ilustrativ

O adolescentă de naționalitate română, dispărută în Italia a fost sechestrată 58 de zile de către trei tineri.

O româncă a trăit clipe de coșmar în Italia după ce a fost sechestrată timp de 58 de zile de către trei tineri, scrie Adevărul.ro, citând La Nazione. Elena Miruna Nemţeanu, o tânără în vârstă de 17 ani, a fost găsită după două luni de căutări disperate. Potrivit poliției italiene ea a fost sechestrată și agresată de trei tineri români.

Inițial se presupunea că tânăra a plecat voluntar de acasă, dar în cursul zilei de 5 octombrie ac, tatăl adolescentei a primit un mesaj pe telefonul mobil, de la un amic al fetei, prin care era anunţat despre locul exact în care i se află fiica. Familia fetei a alertat imediat poliția. "Nu a fost vorba despre o dispariţie voluntară. Fata a spus că a fost victima unor constrângeri fizice grave şi a violenţei. A spus că a fost lovită de mai multe ori cu picioarele, pumnii şi palmele, precum şi că a fost legată”, a spus avocatul fetei, citat de La Nazione.

Imediat ce a ajuns acasă, tânără a fost dusă la spital pentru a fi supusă unei expertize medicale. Cei trei tineri români sunt acum cercetați de polițiștii italieni pentru răpire.

Te-ar putea interesa și ....
Diaspora Vezi toate articolele
Crossuri parteneri