Florin Zamfirescu, REVOLTĂ: Noi nu trăim în pandemie, trăim în psihoză
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Actorul Florin Zamfirescu susține că din cauza măsurilor luate de autorități, oamenii au ajuns să ”nu mai creadă în nimic”. 

Actorul Florin Zamfirescu s-a aflat marţi seară în direct la România TV unde a vorbit despre gestionarea pandemiei de coronavirus în România și despre cât de afectat este sectorul cultural. 

"Cu toate măsurile luate de aceşti ageamii, pentru că am impresia că suntem conduși de niște indivizi care au nimerit din greşeală, s-au trezit în mijlocul necazului şi nu ştiu să-l gestioneze, numărul infectărilor creşte. Din cauza măsurilor pe care ni le dictează, oamenii nu mai cred în nimic. Actualii conducători mi se par nişte conducători infantili, nişte tiriplici care se află şi ei în treabă. Dau dispoziţii, se contrazic şi oamenii sunt la mijloc. Teatrele sunt batjocorite, actorii sunt batjocoriţi", a declarat Florin Zamfirescu.

S-a ajuns să se creadă că nu există COVID 

"Tot din cauza celor din vârf oamenii au ajuns să creadă că nu există acest COVID. Vin cu informaţii contradictorii, iar oamenii ajung să creadă că nu există. El există, e ca un căţeluş care merge pe stradă, ca orice gripă, muşcă, zgârie, iar noi ne baricadăm şi punem porţi de metal ca să nu ne muşte căţeluşul. Pe lumea asta oamenii se nasc, trăiesc, dar mai şi mor. Eu tot spun, numărul de morţi este infim faţă de numărul de morţi real dintr-un popor într-un an. Dar acum toţi mor de COVID, dom`ne. Noi nu trăim în pandemie, trăim în psihoză. Parcă am fi copii, preşcolari ţinuţi în lesă. Suntem oameni cu facultăţi, cu minte, cu înţelepciune. De ce ne tratează că pe nişte copii?", a mai spus actorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel