România, învinsă acasă de Bosnia, la futsal, în preliminariile EURO 2022
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
România a fost învinsă de Bosnia cu 2-3
România a fost învinsă de Bosnia cu 2-3
Naţionala de futsal a României a fost învinsă de echipa Bosniei-Herţegovina, cu scorul de 3-2 (2-0), joi seara, în Sala Polivalentă ''Ioan Kunst-Ghermănescu'' din Bucureşti, într-un meci din Grupa a 4-a a preliminariilor EURO 2022.

Tricolorii au fost conduşi cu 2-0, au reuşit egalarea (2-2), dar au primit un nou gol în ultimele minute. Paulo Ferreira (24'19) şi Cristian Marius Matei (35'32) au înscris pentru echipa antrenată de Robert Lupu, în timp ce pentru oaspeţi au marcat Anel Radmilovic (08'17, 16'33) şi Srdjan Ivankovic (38'39). Oaspeţii au avut şi o bară, dar România a dominat jocul, având un raport al şuturilor pe poartă de 18-7, potrivit Agerpres.

Bosnia a obţinut a treia sa victorie consecutivă, în timp ce România are două egaluri şi un eşec. Vineri este programat meciul Serbia - Macedonia de Nord. Bosnia e lider, cu 9 puncte (3 jocuri), urmată de România, 2 puncte (3 j), Macedonia de Nord, 1 punct (2 j), Serbia, 1 p (2 j). La turneul final se califică direct câştigătoarele grupelor, alături de cele mai bune 6 locuri secunde din cele 8 grupe preliminare. România va juca meciul revanşă cu Bosnia pe 10 martie, la Zenica.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel