România, învinsă în preliminariile EuroBasket 2022
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Naţionala masculină de baschet a României a fost învinsă categoric de echipa Poloniei, cu 91-61 (24-7, 21-17, 26-23, 20-14), sâmbătă, în Pabellon Municipal Fuente de San Luis din Valencia, în Grupa A a preliminariilor Campionatului European - FIBA EuroBasket 2022.

Tricolorii, care s-au confruntat înaintea partidei cu numeroase probleme legate de COVID-19, au făcut multe erori în acest meci, avantajul polonezilor pe tabela de marcaj crescând constant până la final, scrie Agerpres. 

Elocvent pentru diferenţa din teren a fost şi faptul că la capitolul eficienţă, cel mai bun jucător polonez Michal Sokolowski a avut +28, faţa de cel mai bun component al echipei României, americanul naturalizat Kris Richard (+14).

În clasament, Polonia a urcat pe primul loc, cu 5 puncte (3 jocuri), urmată de Israel, 4 p (2 j), Spania, 3 p (2 j), România, 3 p (3 j). Sâmbătă seara e programat şi meciul Spania - Israel. România va juca un nou meci în bula epidemiologică de la la Valencia pe 30 noiembrie, contra Spaniei (20:30), în timp ce Israelul va înfrunta Polonia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel