România - Norvegia cu 30.000 de copii cântând imnul. Cătălin Ivan: Semnal că încă se mai poate - VIDEO
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Cătălin Ivan, fost europarlamentar, și-a exprimat admirația pentru gestul superb făcut de micii spectatori pe stadionul Național Arena.

Cătălin Ivan a remarcat, într-o postare pe Facebook de miercuri dimineața, că ceea ce s-a întâmplat pe stadion este ai mult decât un record mondial:

”Nu am bătut Norvegia aseară, deși am fost aproape, dar România a obținut o victorie imensă. Conjuncturală, este adevărat. Imposibil de repetat. Totuși, o imensă gură de oxigen pentru cei care mai cred în identitatea națională, care se mai mândresc cu istoria, cultura și tradițiile acestui popor, care mai cred că avem un viitor. Treizeci de mii de copii cântând imnul nu-i doar un record mondial, este mai mult decât atât. Este semnalul trezirii unui popor anesteziat. Pentru copii a fost o experiență de neuitat. Pentru părinții și bunicii care s-au uitat la meci, a fost cel mai puternic semnal că încă se mai poate. Recomand acest clip tuturor părinților și bunicilor români, oriunde s-ar afla ei. Apoi vom avea timp să discutăm și despre viitorul nostru ca popor și cum de am ajuns să fi, cu acte în regulă, pe cale de dispariție.”

VIDEO Imnul României cântat de 30000 de copii pe Național Arena

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel