#România10în10 | Ce înseamnă hashtagul folosit de Alex Coita și Ilan Laufer. Schimbare uriașă în România
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Alex Coita și Ilan Laufer / Foto Facebook
Alex Coita și Ilan Laufer / Foto Facebook
Alex Coita și Ilan Laufer au vorbit, în exclusivitate pentru DCNews, despre proiectul de țară pe care îl vor lansa.

Alex Coita și Ilan Laufer au venit, miercuri, la DCNews, după ce au înființat Platforma Social Liberală. Cei doi pregătesc și un proiect de țară ce va cuprinde zece direcții.

„Joi, ne vom afla la Cluj, unde vom lansa Platforma și proiectul nostru de țară: România 10 în 10. Ce vrem să facem? Așa cum a spus Alex (n.r. Alex Coita), ne dorim, în primul rând, să punem capăt războiului româno-român. Pentru mine este o prioritate majoră, pentru că ceea ce s-a întâmplat în societatea românească în ultimii 15 ani a dus la dezbinare și conflict. Se simte în familie, între prieteni. Lucrul acesta trebuie să înceteze! Trebuie să avem un proiect comun.

Prin România 10 în 10, avem zece direcții majore de acțiune. Scopul nostru este ca, în următorii zece ani, să ducem România în primele zece puteri economice ale Uniunii Europene", a declarat, în cadrul interviului acordat DCNews, Ilan Laufer.

„Eu cred că putem ajunge măcar pe locul 10. Cred că este posibil", a intervenit Alex Coita.

Ulterior, Ilan Laufer a adăugat: „Ne vom bate pentru dublarea veniturilor față de acest moment. (...) Un cetățean român care este plecat în Diaspora și câștigă 1.500 sau 1.700 euro, pentru 1.200 euro s-ar întoarce mâine în România. Nu toată lumea, dar o foarte bună parte. Urmează să avem o relație foarte specială și apropiată cu Diaspora”.

„Pentru noi, închiderea decalajelor față de țările din Vest este o prioritate”, a subliniat Ilan Laufer.

De asemenea, Alex Coita a oferit informații în exclusivitate pentru DCNews privind proiectul de țară. Citiți pe larg aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel