Românii, DISPERAȚI după bilete "MOCA". Nicu Alifantis, realitatea DURĂ. "Politicul a implementat un lucru foarte RĂU"
Autor: Giorgiana Croitoru pe 23 mai, 16:55 | Vedete
Exclusiv

Nicu Alifantis

Nicu Alifantis a oferit un interviu exploziv pentru DC NEWS. Iată ce a spus acesta despre problema românilor în a cumpăra bilete la spectacole, în general.

"Puterea de cumpărare a românului este alta, la fel cum mentalitatea românului este cu totul alta și de asta eu nu cred în nebuniile făcute online. S-a născut ideea că oamenii mai bine descarcă, fie de pe Youtube, fie de altundeva, fie gratis și de cele mai multe ori gratis. Românul nu este obișnuit să plătească! S-a și implementat un lucru foarte rău de-a lungul timpului, în ultimii 30 de ani, disperarea politicului de a se duce și pe zona artistică în mase, folosindu-se de artiști, prin concertele moca făcute în toate zilele orașului, festivaluri.

Lucrul ăsta a făcut la lumea să se îndepărteze de un bilet. Când îl pui pe om să cumpere un bilet, nu mai are aceeași tragere de inimă și pe bună dreptate... de ce să mă duc să dau banii pe un bilet să-l văd pe Alifantis, că vine el la mine în oraș, la zilele orașului sau la nu știu ce", a declarat Nicu Alifantis, în exclusivitate pentru DC NEWS

Vezi aici interviul complet:

Te-ar putea interesa și ....
Vedete Vezi toate articolele
Crossuri parteneri