Românii, senzație pe plajele din UK. Așa arată o zi la soare: "Aici nu e ca în România" - FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
În Anglia, plajele au fost redeschise după relaxarea măsurilor de izolare.

Luni, 25 mai, a fost sărbătoare legală în Marea Britanie, iar temperaturile au fost ridicate, așa că oamenii au luat cu asalt plajele și parcurile abia deschise.

Claudiu Nistor, un român stabilit la Londra de mai mulți ani, a povestit pentru Dc News, cum se desfășoară o zi la plajă și ce schimbări s-au produs.

Tânărul de 30 de ani a mers cu un grup de prieteni la Camber Sands Beach - East Sussex și Margate Beach. Iată ce ne-a povestit:

"Aici e plină plaja de oameni. Se respectă distanțarea socială, dar lumea nu este așa speriată ca acolo (n.r. - în România). La plajă, lumea stă în bisericuțe. Noi am fost vreo 12 persoane la mare. Poți sta și peste noapte, dacă vrei (cred), pentru că am văzut lume cu cortul".

(w670)

Idee adoptată și de Gabriela Firea pentru București

"Transportul public este gratis. În autobuz ai voie să intri doar pe ușa din mijloc. Ușa din față, pe unde trebuia să faci plata, au închis-o, ca să nu transmiți șoferului Covid-19", ne-a declarat Claudiu.

Reguli stricte în ceea ce privește jobul

"Am stat acasă 3 săptămâni înainte de Paștele ortodox (19 aprilie), după am început munca, dar nu la forțe maxime. Nu am muncit nicio săptămână întreagă de 5 zile, doar câte 4 zile, că au mai fost și sărbători, ba nu au mai fost materiale pentru că s-au închis granițele. Însă nu toată lumea muncește, suntem încă în izolare", a mai precizat tânărul pentru Dc News.

Regatul Unit a ajuns, miercuri, la 37.130 decese provocate de noul coronavirus, a anunțat Ministerul britanic al Sănătății.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel