Romașcanu, mesaj pentru Orban: "Asumă-ți și dă-ți demisia!"
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Lucian Romașcanu a vorbit despre depunerea moțiunii de cenzură, dar și despre strategia PNL-ului de a ajunge la alegerile anticipate.

În contextul în care și-a exprimat relația de prietenie pe care o are cu Marcel Ciolacu, Lucian Romașcanu a fost întrebat dacă trimite acasă Guvernul Orban și dacă votează moțiunea de cenzură.

"Atâta timp cât domnul președinte Iohannis își dorește lucrul acesta, nu putem să nu sprijinim dorința lui. Depunem moțiunea, o votăm. E scrisă, se va scrie, nu e asta problema. Ideea este că trebuie sancționat acest derapaj fantastic de a modifica legile electorale în trei luni, patru luni înainte de a le sosi sorocul, alegerilor. Este un șir de abuzuri și încălcări ale legilor pe care PNL-ul le face de când a venit la putere, pe un val de simpatii, e firesc, dar în același timp sunt convins că lumea va vedea la un moment dat", a declarat Lucian Romașcanu, în direct la Realitatea Plus. 

Se face pentru a se ajunge la destinația dorită de Iohannis

"Repet, noi depunem această moțiune de cenzură pe faptul că PNL încalcă orice cutumă, orice normă, orice recomandare și vine cu schimbarea legilor electorale în anul, și nu numai în anul, ci cu mai puțin de patru luni înainte de alegeri. Acest lucru este făcut se pare, se vede destul de limpede, este făcut special pentru a ajunge la o destinație dorită de președintele Iohannis și anume alegerile anticipate și este un lucru pe care, din păcate, un Guvern reprezentat de un bărbat politic nu ar fi trebui să-l facă", a adăugat Romașcanu.

"Asumă-ți și dă-ți demisia!". Probabil vor vota moțiunea

"Dacă vrei să faci anticipate, asumă-ți și dă-ți demisia! Nu forța opoziția să vină cu o moțiune de cenzură ca să te scape pe tine de o problemă publică ca să ajungi acolo unde vrei. Noi depunem moțiunea, dânșii vor la anticipate, probabil că o să voteze și PNL-ul moțiunea pentru că toate greșelile pe care le-a făcut PSD-ul, le face PNL-ul peste măsură", mai spune Lucian Romașcanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel