Ronaldinho, aproape de Man. United. Scholes a vrut să-l BATĂ fiindcă s-a răzgândit
Autor: Neagoe Narcis-Florentin pe 12 mai, 18:30 | Fotbal

Foto: Agerpres

Legenda lui Manchester United, Paul Scholes, a dezvăluit cum clubul aproape l-a cumpărat pe brazilianul Ronaldinho, în 2003.

Legenda lui Manchester United, Paul Scholes, a dezvăluit cum clubul aproape l-a cumpărat pe brazilianul Ronaldinho, în 2003, conform Daily Mail. După spusele mijlocașului, conducerea clubului deja îi rezervaseră superstarului un număr în echipă.

„Diavolii Roșii" obținuseră acordul brazilianului pentru un transfer de la PSG în Anglia, însă jucătorul s-a răzgândit și a venit, în schimb, la FC Barcelona. Ronaldinho a ales bine, totuși, câștigând LaLiga de două ori, dar și un trofeu de Champions League.

Avea și număr rezervat

 

Întrebat despre transferurile nereușite, el a spus: „Cred că cel mai evident exemplu este Ronaldinho". „Nu pot să-mi aduc aminte ce an era, dar am crezut că antrenorul l-a adus. Eram plecați în cantonament și cred că erau gata să-i anunțe sosirea și să-i ofere un număr, dar s-a răzgândit în ultimul minut și am mers la Barcelona".

Scholes a explicat că echipa a considerat că el va „aduce ceva special" echipei, într-un mod similar cu sosirea lui Eric Cantona. „Este foarte ciudat pentru că în presezon am jucat chiar cu Barcelona, așa că toți eram entuziasmați. Ronaldinho, ce jucător! Am crezut că o să aducă ceva special echipei, așa cum a făcut Cantona", a adăugat Paul Scholes. „Însă, la trei zile distanță, am jucat cu el în Seattle, așa că toată lumea a încercat să-i dea la picioare! Am încercat să-l luăm la bătaie că nu a semnat pentru noi".

Te-ar putea interesa și ....
Fotbal Vezi toate articolele
Crossuri parteneri