Ronaldo i-a enervat pe nemți: Un imbecil
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Facebook - Cristiano Ronaldo
Facebook - Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo a fost numit „imbecil”, după o pasă uimitoare din minutul 21 al meciului împotriva Germaniei. 

Fotbalistul german Dietmar Hamann l-a numit „imbecil” pe atacantul portughez Cristiano Ronaldo, din cauza unui gest tehnic pe care acesta l-a făcut în timpul meciului cu Germania. Fostul jucător de la Bayern Munchen consideră că Ronaldo a fost sfidător, informează observatornews.ro

La 5 minute de la deschiderea scorului meciului, în timpul minutului 21, Cristiano Ronaldo a reușit o execuție tehnică uimitoare în fața fundașului german Antonie Rudinger. Portughezul a făcut un „sombrero”, preluând de la înălțime o minge primită, peste capul lui Rudinger. Balonul a fost pasat mai departe cu călcâiul către un alt coechipier, totul în timp ce privea în partea opusă. 

„Asta nu înseamnă nimic. Ridică mingea, se preface că o controlează şi o trimite fără să se uite... Desigur, este frumos şi ştim că este capabil să facă astfel de execuţii. Dar, într-un fel, cred că subestimează adversarul. Nu e decât 1-0 şi face asta, acum pare un imbecil", spus Hamann, la postul RTE, unde este consilier pentru Euro-2020, conform Observator News

Un stil de viață sănătos

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai apreciați jucători de la EURO 2020. Acesta a mutat 2 sticle de suc Cola din fața sa, produse ale unui sponsor oficial al competiției. După ce a dat sticlele de suc jos, Ronaldo a afirmat „beți apă!”.

Ronaldo a explicat cum reuşeşte să fie într-o formă fizică de invidiat chiar şi la 37 de ani. 

„Dacă faci antrenamente în mod regulat este important să-ţi menţii nivelul de energie ridicat pentru a-ţi alimenta corpul şi a fi în formă bună. Am o dietă bogată în proteine, cu o mulţime de carbohidraţi luaţi din cereale integrale, mănânc fructe şi legume şi evit alimentele cu zahăr”, a declarat Ronaldo conform Digi Sport. 

Sportivul mănâncă la fiecare 3 - 4 ore și nu sare peste micul dejun. Prima sa masă a zilei este una consistentă și conține brânză, șuncă, iaurt degresat, fructe sau avocado pe pâine prăjită. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel