Ronaldo i-a enervat pe nemți: Un imbecil
Autor: Andreea Ditcov pe 21 iun, 15:54 | Fotbal

Facebook - Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a fost numit „imbecil”, după o pasă uimitoare din minutul 21 al meciului împotriva Germaniei. 

Fotbalistul german Dietmar Hamann l-a numit „imbecil” pe atacantul portughez Cristiano Ronaldo, din cauza unui gest tehnic pe care acesta l-a făcut în timpul meciului cu Germania. Fostul jucător de la Bayern Munchen consideră că Ronaldo a fost sfidător, informează observatornews.ro

La 5 minute de la deschiderea scorului meciului, în timpul minutului 21, Cristiano Ronaldo a reușit o execuție tehnică uimitoare în fața fundașului german Antonie Rudinger. Portughezul a făcut un „sombrero”, preluând de la înălțime o minge primită, peste capul lui Rudinger. Balonul a fost pasat mai departe cu călcâiul către un alt coechipier, totul în timp ce privea în partea opusă. 

„Asta nu înseamnă nimic. Ridică mingea, se preface că o controlează şi o trimite fără să se uite... Desigur, este frumos şi ştim că este capabil să facă astfel de execuţii. Dar, într-un fel, cred că subestimează adversarul. Nu e decât 1-0 şi face asta, acum pare un imbecil", spus Hamann, la postul RTE, unde este consilier pentru Euro-2020, conform Observator News

Un stil de viață sănătos

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai apreciați jucători de la EURO 2020. Acesta a mutat 2 sticle de suc Cola din fața sa, produse ale unui sponsor oficial al competiției. După ce a dat sticlele de suc jos, Ronaldo a afirmat „beți apă!”.

Ronaldo a explicat cum reuşeşte să fie într-o formă fizică de invidiat chiar şi la 37 de ani. 

„Dacă faci antrenamente în mod regulat este important să-ţi menţii nivelul de energie ridicat pentru a-ţi alimenta corpul şi a fi în formă bună. Am o dietă bogată în proteine, cu o mulţime de carbohidraţi luaţi din cereale integrale, mănânc fructe şi legume şi evit alimentele cu zahăr”, a declarat Ronaldo conform Digi Sport. 

Sportivul mănâncă la fiecare 3 - 4 ore și nu sare peste micul dejun. Prima sa masă a zilei este una consistentă și conține brânză, șuncă, iaurt degresat, fructe sau avocado pe pâine prăjită. 

Fotbal Vezi toate articolele
Crossuri parteneri