Urmărește emisiunea live
Roxana Ciucă, ce NU SE ȘTIA despre minora din Târgu Jiu care a fost reţinută: TULBURĂTOR!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Roxana Ciucă
Roxana Ciucă
Roxana Ciucă a revenit cu noi informații în cazul minorei din Târgu Jiu care a fost reţinută pentru lovire sau alte violenţe, în urma celor două filmări care au apărut în spaţiul public şi în care două fete de 12, respectiv 13 ani sunt agresate de mai multe adolescente.

„Avem o informație nouă: procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria din Târgu Jiu au extins cercetările pe numele minorei de 14 ani pentru tâlhărie, deoarece, după ce a agresat-o, bătut-o și jignit-o pe victimă, i-a furat cămașa. S-au extins cercetările, vorbim acum și de tâlhărie.

Copila de 14 ani și-a petrecut noaptea în arestul Poliției, a stat singură în cameră, evident a avut nevoie de supraveghere.

În jurul prânzului, va merge la Parchetul de pe lângă Judecătoria din Târgu Jiu, după va merge la Judecătorie, atenție, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Nu ne e dat să auzim des de astfel de cazuri, e într-adevăr un caz cutremurător. Vedem ce vor decide judecătorii.

(...) Ca o paranteză, această fată își dorea să dea la Academia de Poliție. Visa foarte tare să îmbrace uniforma de polițist”, a spus Roxana Ciucă, marți dimineață, la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel