Roxana Prințesa Ardealului, mesaj dur pentru cei care îi critică relația cu Rusu
Data publicării:
Autor: Ana Vasilescu
WhatsApp
Cântăreața de muzică de petrecere, Roxana Prințesa Ardealului, a postat un mesaj dur pentru femeile care îi critică relația cu Rusu, cel care a devenit cunoscut în urma unui show tv de la Kanal D. 

Roxana Rotar, pe numele din buletin, este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din muzica de petrecere din România, dar, din păcate, ca orice artist, are parte și de critici și răutăți din partea oamenilor. Cu toate acestea, cunoscuta artistă știe cum să-i pună mereu la punct pe răutăcioși și nu bagă în seamă niciodată gurile rele.

Roxana le-a transmis tuturor un mesaj clar: "Aud comentarii de genul "nu am ales bine"... Eu știu ce am acasă, nu am ales faimă, bani și opulență, dar se pare fetelor că doar asta vă interesează! Nu vă gândiți decât la vedetism și nu aveți nimic în cap... Eu am ales un om simplu, cu care să îmi întemeiez o familie și da sunt împlinită, fericită și iubită spre deosebire de voi, care sunteți mințite și înșelate. Eu zic să vă uitați la voi, înainte să mă judecați pe mine, sunt prea bine și nu îmi pasă de voi!", a scris Roxana Prințesa Ardealului pe rețeaua de socializare.

Mesaje primite de la admiratori

"Draga mea, voi să fiți fericiți! Lumea mereu va vorbi, cei cărora le lipsesc ce aveți voi și vă invidiază o să fie cei ce vor judeca relația voastră! Așa că lăsați lumea să vorbească și voi iubiți-vă infinit că sunteți minunați împreună!", "Fericirea se citește pe chipul tău, restul e "Cancan"!", "Sarcină ușoară! Nu lua în seamă ce zice lumea prea tare pui la suflet", sunt doar câteva dintre mesajele primite de Roxana de la fani.

Roxana Prințesa Ardealului este însărcinată

Roxana Prințesa Ardealului o să aibă un băiețel şi este extrem de fericită. Chiar dacă în momentul în care a aflat că e însărcinată era despărțită de iubitul ei, vestea că vor fi părinți i-a împăcat și acum se declară un cuplu împlinit. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel