RUNE noiembrie 2020. ZODIA care dă LOVITURA. NOROCOASA lunii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru perioada noiembrie 2020.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sâmbătă, la emisiunea „Adevăruri Ascunse", de la Antena 3, previziunile runelor pentru luna noiembrie 2020, după cum urmează:

HOROSCOP RUNE BERBEC - Este o perioadă în care pot ieși la iveală foarte multe adevăruri importante, cu marcaj asupra vieții nativilor din Berbec.

HOROSCOP RUNE TAUR - E o lună în care nativii din Taur trebuie să se relaxeze și să scape de fricile că cineva apropiat e suferind sau că are vreo boală. Încercați să le faceți o vizită rudelor pentru a vedea dacă este adevărat ce credeți dumneavoastră.

HOROSCOP RUNE GEMENI - Trebuie să aibă răbdare pentru a veni rezolvarea problemelor. Nu forțați mâna norocului în noiembrie! Cu răbdare se rezolvă toate.

HOROSCOP RUNE RAC - Nativii din Rac trebuie să se aștepte la o suită de schimbări majore. Dacă ați făcut lucruri, se vor întoarce! Este o lună karmică.

HOROSCOP RUNE LEU - Leul este sfătuit să vină cu schimbări, să abordeze lucrurile care-l interesează total diferit față de cum a făcut-o până acum.

HOROSCOP RUNE FECIOARĂ - O lună de bătălii. Fecioara e pusă pe certuri, pe scandal, dar sfatul runei este: nu fiți îngrijorați, totul se rezolvă și fără scandal!

HOROSCOP RUNE BALANȚĂ - Are o lună mai grea. Trebuie să fie puternică, rezistentă pentru a depăși niște provocări. Trebuie să ieșiți din lene.

HOROSCOP RUNE SCORPION - Are o lună de comunicare masivă. Să fiți cu urechile ciulite și cu ochii în patru!

HOROSCOP RUNE SĂGETĂTOR - O lună cu dragoste, pasiune, ceva fierbinte. Este de trei ori favorizat de forța divină.

HOROSCOP RUNE CAPRICORN - Ce iubit e Capricornul! Finalul de an va fi bun. Bungo pentru toată luna noiembrie!

HOROSCOP RUNE VĂRSĂTOR - Nativii din Vărsător au o lună în care trebuie să se stabilizeze și să știe cine sunt. Trebuie să iasă în față și să spune ce poziție au în socieitate, acasă, la serviciu. Demonstrați cine sunteți și ce puteți!

HOROSCOP RUNE PEȘTI - Dau norocul peste ei! Visele lor se împlinesc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel