Ryan Reynolds va lua o pauză de la industria filmului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Actorul Ryan Reynolds a anunțat că va lua o pauză de la industria filmului

Actorul Ryan Reynolds a anunțat faptul că se va retrage din industria filmului, după finalizarea proiectului curent, scrie Tabu. Anunțul a fost făcut de Reynolds pe contul său de Instagram, acesta precizând că s-au încheiat filmările pentru „Spirited”, o producție ce va fi difuzată pe Apple TV+. 

Odată cu anunțul, Reynolds a postat o serie de fotografii din timpul filmărilor.

„Acesta este finalul filmărilor pe platoul de la „Spirited”. Nu sunt sigur că aş fi fost dispus să accept un film care avea atâtea provocări acum trei ani”, a scris el, adăugând: „Este momentul perfect pentru a-mi lua un concediu sabatic, departe de cinema”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

„Spirited” este o comedie muzicală inspirată de scrierea „A Christmas Carol” a lui Charles Dickens. Ryan Reynolds apare în noua peliculă alături de Will Ferrell şi Octavia Spencer, pe care îi menționează în postarea de pe Instagram, precum şi pe restul echipei.

Reynolds s-a vaccinat

Potrivit unei postări pe Facebook, actorul a spus „În sfârșit mi-am tras 5G”, spre amuzamentul urmăritorilor. „Cum e semnalul?”, a întrebat comic un fan al său. „E ca începutul unui nou film cu super eroi”, a glumit un altul.

„Eu de acum doar ating zona și vorbesc cu prietenii, de la distanță. E minunat”, a mai spus un fan al lui Reynolds, cu referință la teoriile conspirației cum că vaccinul Covid-19 „implantează 5G în corp”. Tot cu referire la filmele cu super eroi, un comentator a transmis: „Mă gândesc că n-ai avea nevoie de imunizare. Dacă te poți vindeca după ce ești rupt în două, Covid-19 ar trebui să fie un fleac”.

Brandul său, vândut pe o sumă COLOSALĂ

Conform Sky News, Diageo a anunțat luni că va plăti 515 milioane euro pentru Aviation American Gin, companie deținută de starul din filmul Deadpool și de majoritarul Davos Brands. În urma contractului, Reynolds va rămâne figura publică a brandului de gin timp de următorii 10 ani și va deține în continuare o parte minoritară în companie.

Valoarea înțelegerii nu este încă publică, însă va fi o sumă semnificativă pentru actorul a cărui avere se ridică la 63 milioane euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel