S-a aflat a treia semifinalistă la Campionatul European de Handbal Masculin
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
handbal
handbal
Norvegia este a treia semifinalistă la Campionatul European de Handbal Masculin.

Norvegia este a treia semifinalistă la Campionatul European de Handbal Masculin, după ce a învins Islanda cu 31-28, într-un meci din grupa principală MR2 de la Malmo. Vicecampioana mondială a fost ajutată și de o victorie a Suediei în fața Ungariei cu 24-18.

În penultimul act s-au mai calificat Spania și Croația. „Careul de ași" va fi completat miercuri cu Slovenia sau Ungaria. Sander Sagosen a făcut un alt meci mare pentru Norvegia, el reușind să marcheze nu mai puțin de 9 goluri. A ajuns la cota 51 de goluri și nu prea mai are cum să piardă titlul de golgheter. Selecționata lui Christian Berge a avut nevoie doar de 8 minute pentru a tranșa problema învingătoarei cu Islanda, după ce a început cu 7-0! „Insularii" au jucat mult mai bine în partea secundă și le-au dat speranțe suporterilor că ar putea reveni, dar Norvegia a forțat atât cât a trebuit pentru a-și menține adversara la distanță.

Slovenia a învins Portugalia cu 29-24, astfel că miercuri are prima șansă în disputa cu Ungaria de la distanță pentru a merge în semifinale. Selecționata maghiară nu a mai reușit să impresioneze în fața Suediei, cedând până la urmă la o diferență de șase goluri, cu 24-18. Rezultatul a însemnat și prima victorie a gazdelor în grupa principală, notează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel