S-A AFLAT! Sindicatul Europol: Ce s-a întâmplat, de fapt, înainte ca tânărul să fie imobilizat în metrou
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Cosmin Andreica, președintele sindicatului Europol, a explicat în direct ce s-a întâmplat, de fapt, în spatele imaginilor cu tânărul imobilizat în metrou pentru că nu purta masca de protecție corespunzător. 

Cosmin Andreica, președintele sindicatului Europol, a declarat că masca de protecție nu-i acoperea nici gura, nici nasul. După ce i s-au făcut observații, tânărul, susține Andreica, a adresat cuvinte dure patrulei și a fugit în trenul de metrou. Acolo a fost imobilizat. 

„Am avut o patrulă mixtă la metrou care a observat un tânăr ce nu purta corespunzător masca de protecție. Nu-i acoperea gura și nasul. I s-a atras atenția cu privire la obligativitatea purtării, a existat un schimb de replici între patrulă și tânăr. Acesta le-a adresat înjurii. După care a luat-o la fugă și undeva în garnitura unui metrou a fost imobilizat. Am asistat cu toții la acel circ ieftin”, a declarat Cosmin Andreica la Antena 3. 

Privind declarația tânărului, Cosmin Andreica a precizat că „nu-l interesa amenda, ci să atragă atenția asupra faptului că nu există Covid și că nu intenționează să respecte aceste reguli pentru un virus inexistent. 

„Nu s-a pus problema audierii tânărului pentru că nu a fost concret niciun fel de infracțiune față de el. A fost sancționat contravențional de patrula mobilă de jandarmi. Mă îndoiesc că s-a speriat. Inițial, colegii mei i-au atras atenție într-un mod amiabil, ca să zic așa”, a mai spus președintele sindicatului Europol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel