S-a câștigat la LOTO. Un norocos a luat 28 de premii de pe un bilet
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Sursa foto: Pixabay.com
Sursa foto: Pixabay.com
Loteria Română a dat duminică seara o serie de premii consistente la toate cele trei jocuri de noroc, Loto 6/49, Loto 5/40 și Joker. 

Un jucător care și-a încercat norocul la o agenție din Pitești, cu un bilet cu 36 de variante la Loto 6/49 și opt variante la Noroc a obținut trei dintre cele cinci câștiguri de categoria a II-a la Loto 6/49, 15 câștiguri de categoria a III-a și 10 câștiguri de categoria a IV-a, în total 110.453,61 lei.

Celelalte două premii de categoria a II-a au fost câștigate de un jucător care și-a încercat norocul în Fetești, jud. Ialomița, respectiv de un jucător care a jucat în București.

Premii date și la Joker

Câștigul de categoria a III-a la Joker a fost obținut pe un bilet jucat la o agenție din Craiova, bilet pe care s-au jucat 39 de variante la Joker și 8 variante la Noroc Plus. Pe lângă premiul de categoria a III-a, posesorul biletului norocos a obținut și două câștiguri de categoria a V-a patru de categoria a VII-a și două de categoria a VIII-a, în total 58.574 lei.

Norocosul de la 5/40

Câștigul de categoria a II-a la Loto 5/40 a ajuns la un jucător care și-a încercat norocul la o agenție din Dorohoi, județul Botoșani, biletul norocos fiind completat cu 4 variante simple la Loto 5/40 și o varianta la Super Noroc.

Cele mai mari premii au rămas în joc.

VEZI ȘI: Loto 6/49. Rezultatele tragerilor de duminică, 17 ianuarie, 2021

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel