S-a ÎNCHEIAT cariera POLITICĂ pentru Viorica Dăncilă?! Răspunsul momentului: "Era NORMAL ca cineva să plătească"
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto AGERPRES
Foto AGERPRES
Viorica Dăncilă a răspuns celor mai interesante întrebări ale jurnalistei Denise Rifai. Iată ce spune despre finalul carierei sale politice, odată cu demisia. 

Denise Rifai: În seara demisiei ați avut o declarație diplomată: "Demisia nu e un gest de slăbiciune, ci de onoare". S-a încheiat cariera politică pentru Viorica Viorica Dăncilă?

"Pentru mine demisia nu a înregistrat un moment de slăbiciune, ci de onoare, am vrut să ies pe ușa din față și am vrut să-mi asum rezultatul alegerilor. Deci era normal ca cineva să plătească pentru rezultatul de la alegerile prezidențiale. Mai multe decât atât, am vrut să dau o șansă partidului, de a avea o altă abordare, de a se consolida, pentru că știam că urmează două rânduri de alegeri: locale și parlamentare.

Eu cred că este nevoie de experiența fiecăruia în partid, mai ales în ceea ce mă privește, pentru a promova în continuare interesele femeilor, de a promova în continuare susținerea femeilor și a copiilor. Nu e sfârșit de carieră politică! Așa cum știți, sunt un om puternic și vreau ca toată energia, toată experiența pe care o am să o aduc în rândul Organizației de femei", a răspuns Viorica Dăncilă, în direct la Kanal D, în emisiunea lui Denise Rifai. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel