S-a întâmplat pentru a 10-a oară! Incredibilul Djokovic, REZULTAT la turneul de la Roma
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Djokovic, foto: @djokovicofficial - FB
Djokovic, foto: @djokovicofficial - FB
Tenismanul sârb Novak Djokovic s-a calificat pentru a zecea oară în cariera sa în finala turneului Masters 1.000 ATP de la Roma, învingându-l în două seturi, 7-5, 6-3, pe norvegianul Casper Ruud, duminică, în penultimul act al competiţiei.

Djokovic (33 ani) a avut nevoie de 2 ore şi 11 minute pentru a trece de Ruud (21 ani, locul 34 ATP), urmând să-l înfrunte în finală pe câştigătorul întâlnirii dintre argentinianul Diego Schwartzman şi canadianul Denis Shapovalov.

Jucătorul sârb, care are în palmares 17 titluri de Mare Şlem, va disputa luni a 52-a sa finală de Masters 1.000 şi, în caz de victorie, va stabilit un nou record de titluri la această categorie (36), devansându-l pe rivalul său spaniol Rafael Nadal, eliminat în sferturile de finală de Diego Schwartzman.

Djokovic speră să cucerească luni al cincilea său trofeu la Foro Italico, după succesele din 2008, 2011, 2014 şi 2015, pentru a ajunge la un total de 81 de titluri în circuitul profesionist.

Exclus de la US Open după ce a lovit involuntar cu mingea o arbitră de linie, în optimile de finală, Novak Djokovic se pregăteşte pe zgura de la Roma pentru participarea la Openul Franţei de la Roland Garros, ale cărui calificări vor debuta luni, potrivit Agepres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel